Cerec Kronen

Cerec kronen zijn een innovatieve en geavanceerde manier om beschadigde, afgebroken of verkleurde tanden te herstellen.

Maak een afspraak

Cerec Kronen behandeling

Cerec kronen zijn een innovatieve en geavanceerde manier om beschadigde, afgebroken of verkleurde tanden te herstellen. In tegenstelling tot traditionele kronen die vaak meerdere tandartsbezoeken vereisen, kan de Cerec-kroon in slechts één enkele zitting worden geplaatst.

Het Cerec-kroonproces begint met het nemen van een digitale afdruk van uw tand. Dit gebeurt met behulp van een geavanceerde scanner die de tand nauwkeurig in kaart brengt en een gedetailleerd 3D-model creëert. Dit digitale model wordt vervolgens gebruikt om de kroon op maat te maken met behulp van geavanceerde computergestuurde technologie.

De Cerec-kroon wordt vervolgens in een paar uur tijd gemaakt door een freesmachine die gebruik maakt van CAD/CAM-technologie. De kroon wordt gemaakt van hoogwaardige, duurzame materialen zoals keramiek, waardoor het er natuurlijk uitziet en aanvoelt. De tandarts kan de kleur van de kroon aanpassen aan de kleur van uw andere tanden om een naadloze en esthetische afwerking te garanderen.

De Cerec-kroon wordt vervolgens op uw tand geplaatst en vastgezet met behulp van een speciale lichtgevoelige hars. Na het plaatsen van de kroon is er geen extra tandartsbezoek meer nodig. U kunt weer normaal kauwen, spreken en lachen met uw nieuwe kroon.

Cerec kronen bieden een aantal voordelen ten opzichte van traditionele kronen. Het grootste voordeel is dat ze in slechts één enkele zitting kunnen worden geplaatst, wat betekent dat u minder tijd in de tandartsstoel doorbrengt. Daarnaast bieden Cerec kronen een nauwkeurige en comfortabele pasvorm en een esthetisch aantrekkelijke afwerking. Omdat de kroon op maat wordt gemaakt, past deze perfect bij uw andere tanden en ziet deze er natuurlijk uit.

Onze tandartspraktijk is trots op het aanbieden van Cerec kronen als een geavanceerde en comfortabele oplossing voor het herstellen van beschadigde, afgebroken of verkleurde tanden. Onze ervaren tandheelkundige professionals zullen u begeleiden door het proces en ervoor zorgen dat uw kroon perfect past en er natuurlijk uitziet. Neem contact met ons op om een consultatie te boeken en uw opties te bespreken.

Contact

Hoofdstraat 18
2181ED Hillegom

Contact

Ma. - Vrij. 08.00 - 17.00
pauze 12.00 - 13.00 

In de avond en het weekend kunt u contact opnemen met de spoedgevallendienst 020-7234848

Neem contact met ons op 

Meer informatie of een afspraak maken?